Velkommen til åpent NM i lyn- og hurtigsjakk

Konnerud sjakk-klubb er i NSF styremøte 1. juni 2017 tildelt arrangementet åpent NM i lyn- og hurtigsjakk 2018. Det spilles ved Scandic Ambassadeur Hotell i Drammen. Samme spillested som 2015. Vi takker for tilliten og planleggingen er igang. Vi tar gjerne imot tips og innspill. Hoveddommer vil bli IA Henrik Sjøl og ansvarlig for liveoverføringer Håvard Aure. Sammen med et etablert arrangørkorps og nye ressurser på vei inn ser vi frem til et godt mesterskap.

4 thoughts on “Velkommen til åpent NM i lyn- og hurtigsjakk

  1. Haakon Enoksen

    Ingen info om tidspunkt for oppmøte/start??

    Kunne også vært bra med info om parkering for oss som skal kjøre til og fra hver dag!!!

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *